forsvaret_366_olethomasspillerhaydforsvaret_366_olethomasspillerhaydhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=17346/media/PubImages/WEBFO_409DE2A1000.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt20. september 2018 19:30
StedHarstad kulturhus
Type hendelseKonsert

Ole Thomas spiller Haydn

Tidligere sjefdirigent, Arvid Engegård leder Hærens musikkorps gjennom en klassisk konsert i Harstad Kulturhus. Kaptein Ole Thomas Gjærum vil fremføre Haydns trompetkonsert i sin helhet.

​Arvid Engegård er kjent for sine tolkninger av musikk av komponister fra Klassisismen. Derfor vil kveldens konsert inneholde musikk av komponister som Beethoven og Haydn. Trompetkonsert i Ess-dur av Joseph Haydn er nok den mest kjente trompetkonserten gjennom tidene og det er første gang kaptein Ole Thomas Gjærum fremfører denne i sin helhet i Harstad Kulturhus. 

Ole Thomas Gjærum

Ole Thomas kom til korpset allerede 17.juni 1991. Han har hele sin karriere i Forsvaret vært en aktiv pådriver i Hærens musikkorps messingseksjon, og vært initiativtaker til en rekke ulike konserter og turnéer.  Han er også leder for det populære balkan-bandet Kalabalik. Trompetisten har en stor forkjærlighet for barokkmusikk og var med og etablere Brøstadbotn Barokk Band, i 2010. 

 

 

forsvaret_366_olethomasspillerhaydforsvaret_366_olethomasspillerhaydhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=17348/media/PubImages/sfmk-arvidengegård.jpg


Arvid Engegård

Den verdenskjente fiolinisten utviklet seg som dirigent fra midten av 2000-tallet. Han var sjefdirigent for Forsvarets musikkorps Nord-Norge fra 2000 til 2008, og har dirigert BBC Concert Orchestra, Oslo Filharmoniske orkester, Mozarteum Orchestra Salzburg og Sveriges Radio Symfoniorkester for å nevne noen. Han er musikalsk leder for Engegårdkvartetten og har vært en av initiativtakerne til Musikkfestuka i Bodø og ikke minst Lofoten Kammermusikkfestival, hvor han fortsatt er kunstnerisk leder.
 

Billetter: 300,-/250,-/200,-

kjøp billetter her


Publisert 31. august 2018 14:43. av Synnøve Li / Forsvarets musikk.