sfmk-frankbrodahlsfmk-frankbrodahlhttp://forsvaret.no/media/PubImages/sfmk-frankbrodahl.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=11798

Kalenderhendelse
Starttidspunkt6. desember 2018 19:00
StedVestlandet
Type hendelseKonsert

Swinging Christmas - Os

Sjøforsvarets musikkorps byr på julevorspiel i Oseana kulturhus. Solister er Gunhild Sunlid og Bjarte Hjelmeland.

Sjøforsvarets musikkorps har siden 2011 invitert til Swinging Christmas i Grieghallen, som en svingende musikalsk innledning til julen og julebordene. Denne populære konserten legger nå ut på tur. Ferden går først til Stavanger og Os før bergenserne får gleden av en svingende førjulskonsert med norsk og internasjonal julemusikk og gode, kjente og fengende låter som gir fart, energi og inspirasjon til juleforberedelsene.

Billetter: 300,-/200,-/100,-

  Kjøp billetter her


Om solistene og musikalsk leder:

Bjarte Hjelmeland (f. 1970) er fra Bergen og er en meget allsidig norsk skuespiller, regissør og sanger, som utøver sin kunst i flere forskjellige sjangre. Han har hatt flere tittelroller ved både Nationalteateret og den Nationale Scene, og var fra januar 2008 til 2012 teatersjef ved Den Nationale Scene i Bergen. Han har spilt inn flere filmer og tv-serier. I tillegg har Hjelmeland sitt eget countryband som har gitt ut tre plater. Gjennom sin karriere har Hjelmeland vunnet flere priser, blant annet Per Aabels ærespris, Aase Bye pris og Komiprisen.

Gunnhild Eide Sundli (f. 1985) er født og oppvokst i Orkdal, men bor nå i Trondheim. Sundli er mest kjent som sanger i bandet Gåte (1999 - 2005). I 2006 startet hun sin skuespillerkarriere i kabareten Cafe Isogaisa av Hans Rotmo. Etter det har hun spilt Lucie i operaen om Olav Engelbrektsson på Steinvikholmen, deltatt i det historiske spillet Raud Vinter i Levanger og spilt i musikalen Hair ved Trøndelag Teater. Gunnhild Sundli ga ut sitt første soloalbum Tankerop i 2013. I 2016 deltok hun i NRKs lørdagsunderholdning Stjernekamp. Gåte har nylig gjenoppstått og gir nå ut ny plate.
 
Frank Brodahl (f. 1967), trompetist og dirigent, er fra Sandnes. Brodahl er ansatt i Det Norske Blåseensemble. Han er mye brukt som studiomusiker, i tillegg til å være kapellmester, orkesterleder, solist og instruktør. Frank Brodahl har deltatt på mangfoldige plateinnspillinger med blant andre Oslo Groove Company, Kjell Karlsens Big Band, Det Norske Blåseensemblet, Geir Lysne Listening Ensemble, Sandvika Storband og Bergen Big Band. Frank Brodahl ble i 2011 tildelt Gammleng-prisen. Frank Brodahl er ofte brukt som musikalsk leder for Sjøforsvarets musikkorps.


Oseana kulturhus, Os, torsdag 6. desember, kl:19.00
Leder: Frank Brodahl
Solister: Gunnhild Sunlid og Bjarte Hjelmeland
Billetter pluss billettavgift: 300,-/200,-/100,- på
www.oseana.no og i Oseana kulturhus.​

Publisert 8. august 2018 12:05. av Tore Bryne Berg. Sist oppdatert 15. november 2018 14:36.