sfmk-festkonsertNMsfmk-festkonsertNMhttp://forsvaret.no/media/PubImages/sfmk-festkonsertNM.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=11965

Kalenderhendelse
Starttidspunkt10. februar 2018 20:45
StedBergen
Type hendelseKonsert

NM Brass Festkonsert

Sjøforsvarets musikkorps spiller festkonsert på NM brass.
Sjøforsvarets musikkorps fyller 200 år og Norges musikkorpsforbund fyller 100 år!
 
Denne uslåelige kombinasjonen gjør at Sjøforsvarets musikkorps (SFMK) har fått æren av å spille festkonserten under NM-Brass i Grieghallen, lørdag 10.februar 2018 .
 
På programmet denne kvelden står musikk SFMK ofte spiller og som slår godt an hos publikum. Repertoaret karakteriserer og kjennetegner korpset. Det framviser korpsets kvaliteter både som tutti ensemble og som bestående av en rekke eminente enkeltmusikere, hvis utsøkte ferdigheter kommer til uttrykk gjennom enestående solo-opptredener. Reid Gilje, som også dirigerer korpset denne kvelden, har satt sammen og arrangert en solistmedley, spesielt for anledningen. I tillegg har Gilje laget et potpurri kalt Tails of Brass, en hyllest til Brassband-litteraturen.  
 
Dette er en unik anledning  - et profesjonelt janitsjarkorps på en NM Brass festkonsert !!?!?!  Første – og kanskje siste gang? Det er slett ikke sikkert dette kan oppleves igjen!
 

Lørdag 10. februar kl. 20:45 i Grieghallen store sal
Dirigent: Reid Gilje
Solister: En rekke av korpsets dyktige musikere!


Publisert 7. februar 2018 15:14. av Tore Bryne Berg.