NMT 2016 Karusell SpektrumNMT 2016 Karusell Spektrumhttp://forsvaret.no/media/PubImages/NMT 2016 Karusell Spektrum.JPGhttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=5628

Spørsmål og svar

Her gjør vi vårt beste for å besvare alle spørsmål om Norsk Militær Tattoo og Oslo Spektrum, for at ditt besøk skal bli så enkelt som mulig.

Norsk Militær Tattoo 2018

Fredag 20.

Tattooparade i Oslo Sentrum (tidspunkt kommer senere)


Fredag 27. mai

Premiereforestilling kl. 20:00

Lørdag 28. mai

Forestilling kl. 13:00
Forestilling kl. 18:00

Søndag 29. mai

Finaleforestilling kl. 13:00

Hvor kan jeg kjøpe billetter?
Billetter kan du kjøpe her, via vår APP, eller på tlf 815 11 211 (billettkontor) og tlf 815 33 133 (callsenter). Dersom du ønsker å bestille billetter til grupper på fler enn 10 personer send mail til gruppe@oslospektrum.no.

Har du kjøpt Premiumbillett men mangler informasjon?
Det sendes ut informasjon om premiumopplegget per e-post fredag 24. april 2018. Dersom du ikke mottar denne, sjekk spamfilteret eller send en e-post til rfernando@mil.no

Må jeg printe ut "Ticketfast-billetten" min?
Har du kjøpt en billett/er som er blitt tilsendt på mail fra Billettservice i form av en pdf-fil oppfordrer vi deg til å printe ut billetten/ene før du kommer til Oslo Spektrum. Har du en mobiltelefon der strekkoden/ene tydlig vises på skjermen vil vaktene i inngangene kunne scanne billetten/ene direkte fra telefonen. Oslo Spektrums Billettkontor vil være behjelpelig med å printe ut billetten/ene mot billettens/billettenes servicegebyr dersom det er behov for dette.

Hvor ligger Oslo Spektrum?
Oslo Spektrum ligger mellom Oslo City, Gunerius og Radisson Blu Plaza Hotel, midt i Oslo sentrum. Adressen er Sonja Henies pl. 2, 0185 Oslo. Trykke her for et detaljert kart over området.

Hvordan kommer jeg meg til Oslo Spektrum?
Oslo Spektrum ligger bare et par minutters gange fra Oslo Sentralstasjon og Oslo Bussterminal. I tillegg stopper alle byens T-banelinjer, de fleste trikkelinjene og mange av byens bussruter på Jernbanetorget, to minutters gange fra Oslo Spektrum. For detaljert reiseinformasjon anbefaler vi at du tar en titt på Ruter.

Hvor finner jeg salkart?
Salkartet kan du se her

Når er Oslo Spektrums Billettkontor åpent?
Mandag til fredag:        09.00 - 16.30
Lørdag og søndag:       Stengt

Hvor er inngangen min?
Inngangen er merket av på billetten. For å lokalisere inngangen din, ta en titt på dette kartet.

Hvor kan jeg finne hittegods og beslaglagte gjenstander?
Hittegods og beslaglagte gjenstander blir oppbevart i resepsjonen. Ring telefonnummer 22 05 29 00 ved forespørsler.

Hvor kan jeg overnatte?
Spektrums nærmeste nabo er Radisson Blu Plaza Hotel, som ligger rett over veien. I umiddelbar nærhet ligger også blant annet Thon Hotel TerminusThon Hotel Spectrum, Scandic Byporten og Royal Christiania Hotel.

Har dere egne åpningstider i forbindelse med arrangementer?
Dørene i Oslo Spektrum åpner ca. en time før arrangementet/forestillingen begynner.
Ved arrangement på lørdag og søndag åpner Oslo Spektrums Billettkontor to timer før arrangementet begynner. Ved arrangement i ukedager har billettkontoret åpent, hele dagen frem til arrangementet begynner.

Er det mulig å ankomme arenaen i rullestol? For reservasjon av rullestol- og ledsagerplasser, vennligst ring Oslo Spektrums Billettkontor på telefon 815 11 211. Det er satt av egne områder til rullestolbrukere med lett adkomst til arenaen. En rullestolbruker kan ta med èn ledsager. Benytt inn- og utgang nr. 1. Personer med spesielle behov bes ta kontakt med Oslo Spektrums Billettkontor i forkant av arrangemetet, telefon 815 11 211.

Er det trygt å kjøpe billetter utenom offisielle utsalgssteder?
Nei. Oslo Spektrum ønsker å gjøre sine gjester oppmerksom på at vi har hatt episoder med falske/ugyldige billetter. Kjøp alltid billetter via offisielle utsalgssteder! Selv billetter som ser ekte ut kan være manipulert. Dette vil først vise seg ved avlesing av strekkoden i inngangen. Falske/ugyldige billetter vil alltid bli avvist, uavhengig av kjøperens "gode tro".

Hvor lenge varer forestillingene i Spektrum?
Forestillingen varer ca 2,5 time inkludert pause.

Hvem deltar på Norsk Militær Tattoo?
Liste over årets deltagere finner du her

Er det aldersgrense på Norsk Militær Tattoo?
Det er ingen aldersgrense på Norsk Militær Tattoo. Her er alle aldersgrupper velkomne!

Er det mulig å parkere i nærheten av Oslo Spektrum?
Ja, det er mange parkeringshus i umiddelbar nærhet av arenaen.

Er det parkering for bysykkel i nærheten av arenaen?
Ja, det er et bysykkelstativ ved siden av Oslo Plaza, og to store stativer ved Vaterlandsparken mot Grønland.

Hva kan man ta med seg inn på en konsert?
Man skal ikke ta med seg gjenstander som kan være til fare/skade for andre gjester/artister. Det vil si at skarpe/spisse gjenstander som nagler, kniver, paraplyer osv. vil bli beslaglagt i inngangene. Medbrakt alkohol, mat, drikke, flasker og bokser er heller ikke tillatt.

Verdifulle gjenstander som det ikke er tillatt å ta med inn i arenaen kan kunden levere fra seg til Oslo Spektrums personale i inngangen. Gjenstanden blir da tatt vare på og kunden kan hente den etter konserten mot fremvisning av hentelapp. NB! Denne tjenesten er på kundens eget ansvar og risiko. Oslo Spektrum tar ikke ansvar for tap/skade på disse. Vi anbefaler at kunden selv sørger for sikker oppbevaring utenfor arenaen.

Gjenstander som flasker, bokser, paraplyer, og alkohol vil ikke bli oppbevart.

Kan jeg ta med foto/videokamera?
Det er ikke tillatt å filme forestillingen.
Det er tillatt å ta bilder så lenge du ikke er til sjeanse for øvrig publikum.
NB! Blitz er ikke tillatt.

Kan jeg refundere billetter ved sykdom?
Kjøpte billetter refunderes ikke. Hvis et arrangement har flere forestillinger er det imidlertid mulig å bytte forestilling innenfor samme priskategori dersom det er ledige plasser. For spørsmål, vennligst kontakt ticketmaster på tlf 815 33 133.

Har dere ørepropper?
Ja, vi deler ut GRATIS ørepropper til de som måtte ønske det. Ta kontakt med Oslo Spektrums verter og vertinner eller Røde Kors. Ørepropper finnes også i serveringsdiskene.

Er det minibank inne i Oslo Spektrum? 
Nei, det er ikke minibank inne i Oslo Spektrum, men det finnes flere minibanker i umiddelbar nærheten. En av de nærmeste minibankene ligger på utsiden av Oslo Spektrum vis a vis Radisson Blu Plaza Hotel.

Ved kjøp av drikke og snacks oppforderer vi gjester til å betale med kort. Grunnen til dette er at Oslo Spektrum ønsker å minimalisere bruken av kontanter.

Har du andre spørsmål? Kontakt oss gjerne!

Tlf: 23 09 23 10 eller e-post: rfernando@mil.no

Publisert 7. mars 2016 14:00.. Sist oppdatert 22. mars 2018 13:47.