kultur_1097_vårefavorittmarsjernkultur_1097_vårefavorittmarsjernhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=18316/media/PubImages/marsjplate-nett-3.jpg

Ny CD fra Luftforsvarets musikkorps

Luftforsvarets musikkorps er aktuell med albumet "Våre favorittmarsjer" - Opplev noen av verdens flotteste marsjer fremført av et av verdens beste militærkorps.

Luftforsvarets musikkorps

I 200 år har Luftforsvarets musikkorps vært en del av kjernen i det profesjonelle kultur- og musikklivet i Trondheim. Korpset har vært en bærebjelke i byens kulturliv i siden 1818. Korpset er som navnet tilsier tett knyttet opp til Luftforsvaret, men gjør seremonielle og konstitusjonelle oppgaver for hele Forsvaret, Kongehuset og Regjeringen. Som et av Forsvarets fem profesjonelle korps viderefører de en 200 år gammel historie med militærmusikk i Trøndelag. I jubileumsåret 2018 slapp de et helt nytt album, nemlig "Våre favorittmarsjer".

Verdens flotteste marsjer

Den nye innspillingen er gjort i samarbeid med Luftforsvarets musikkorps' tidligere sjefsdirigent Leif Arne Pedersen, og består av nøye utvalgte marsjer fra hele verden.

Du kan kjøpe/streame platen digitalt på iTunes, Spotify og LAWOstore.
Albumet er også tilgjengelig fysisk hos større plateforhandlerne.


Publisert 27. november 2018 17:01.. Sist oppdatert 19. desember 2018 10:36.