NMT 2018 Karusell Artist Top SecretNMT 2018 Karusell Artist Top Secrethttp://forsvaret.no/media/PubImages/NMT 2018 Karusell Artist Top Secret.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=11370Top Secret Drum Corps (Sveits)Top Secret Drum Corps (Switzerland)

Top Secret Drum Corps - NMT 2018

Dette sveitsiske trommeensemblet er verdenskjente for sine sensasjonelle og høyenergiske show.

Et av de mest energiske innslag i Norsk Militær Tattoo 2018

Top Secret Drum Corps fra Sveits er et av verdens mest sensasjonelle trommeensembler, og nå kommer de endelig tilbake til Norsk Militær Tattoo!

Deres energiske og uforutsigbare stil er en helt egenartet og moderne versjon av de militærhistoriske trommetradisjonene, og utfordrer tradisjonene med et forrykende tempo, utrolige triks og krystallklar presisjon. Du kan forvente stunts som tar pusten fra deg! Top Secret leverer spennende koreografier med rytmisk driv, sjonglering med trommestikker, musikalske og fysiske dueller, flaggspinning og ikke minst trommespilling i et utrolig tempo der trommestikkende bokstavelig talt er satt i fyr og flamme! Top Secret Drum Corps et av verdens mest etterspurte ensembler av sitt slag i verden.

 


Fra hobby til egen tattoo

Skriv inn bildetekst herTop Secret er et moderne tilskudd til en lang og rik trommetradisjon i Basel. Det sies at Basel per dags dato har over 3000 aktive trommeslagere, som opptrer ved tradisjonelle arrangement som Fasnacht (et årlig karneval) og forskjellige parader i tilknytning til byens laug. Spillestilen i Basel er militær og har sitt utspring i sveitsiske soldaters militære trommeferdigheter. i 1991 ble Top Secret Drum Corps stiftet av 7 unge menn som ønsket å gjøre noe helt nytt og moderne innen trommemiljøet i byen. Etter iherdig arbeid, og stadig voksende medlemsmasse fikk de sitt store gjennombrudd i 2003, når de ble invitert til å delta på The Royal Edinburgh Tattoo.


Etter å ha skapt seg et internasjonalt navn gikk medlemmene i Top Secret sammen for å opprette en egen event i 2006, nemlig Basel Tattoo som i dag anses som en av verdens fremste tattooforestillinger.

Gå ikke glipp av Top Secret Drum Corps

Kjøp billetter til Norsk Militær Tattoo her


Publisert 22. november 2017 16:46. av Forsvarets musikk.