kultur_1140_nopeacemedtenpiecekultur_1140_nopeacemedtenpiecehttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=18627/media/PubImages/Majken_Christiansen_Lars_Opstad_2017_047-print50.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt31. mai 2019 20:00
StedHarstad
Type hendelseKonsert

No Peace med Ten-Piece

Den danske jazzdronningen Majken Christiansen møter messingblåserne i Hærens musikkorps til en konsert full av spontanitet og rytmikk.

Konsertinformasjon:
Fredag 31. mai kl. 20:00 - Ludo Bar & Scene, Harstad
Billetter: 200,- (ordinær) / 150,- (venneforening) / 100,- (student)
Billetter kjøpes i døra

Medvirkende:
Ten Piece-ensemblet fra Hærens Musikkorps
Solist: Majken Christiansen
Musikalsk leder: Lt Erik Eilertsen

Mama Jazz

Vokalisten Majken Christiansen omtales som Danmarks Mama Jazz, og denne kvelden tar hun turen til Harstad for å samarbeide med Ten Piece-ensemblet til Hærens musikkorps. Majken synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald er et av de største forbildene. I Norge har hun de senere årene blitt en publikumsfavoritt på klubbscener og jazzfestivaler over hele landet, med en varm og ærlig formidlingsevne som kjennemerke.

 

 

kultur_1140_nopeacemedtenpiecekultur_1140_nopeacemedtenpiecehttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=18628/media/PubImages/TenPiece web 1158.jpg


Hærens musikkorps' Ten piece-ensemble

Ten piece-ensemblet til Hærens musikkorps består av 10 messingblåsere og slagverk, en standardbesetning innen blåsemusikken. Denne kvelden vil du få høre noen av landets beste musikere fremføre dansemusikk med spenn fra renessansen til latin-rytmer av Dizzy Gillespie.

Under musikalsk ledelse av løytnant Erik Eilertsen fra vårt Kongelige norske marines musikkorps og Danske Radios Big Band får du oppleve tiern i toppform!

Publisert 24. januar 2019 10:28. av Rohan Sandemo Fernando / Forsvarets musikk.