kultur_1138_onenightatthemovieshkultur_1138_onenightatthemovieshhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=18625/media/PubImages/One Night at the Movies - Skjerm - horistonal 1158.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt4. april 2019 19:00
Sluttidspunkt11. april 2019 20:30
StedHarstad kulturhus, Sortland, Nord-Norge
Type hendelseKonsert

One Night at the Movies

Den populære filmmusikkonserten er tilbake i Nord-Norge! Hærens musikkorps ønsker velkommen til konserter i Harstad, Sortland og Lofoten.

Konsertinformasjon:
- Torsdag 4. april kl. 19:00 - Harstad kulturhus
Kjøp billetter her

- Onsdag 10. april kl. 19:00 - Kulturfabrikken, Sortland
Kjøp billetter her

- Torsdag 11. april kl. 19:00 - Lofoten kulturhus
Kjøp billetter her

Billettpriser
300,- (ordinær) | 250,- (venneforening) | 150,- (student/barn)

Medvirkende:
Hærens musikkorps
Konferansier: Hanne Handå
Dirigent: Trond Husebø

Tenker du over musikken når du ser på en film eller TV-serie?

Filmmusikken er uten tvil med på å forsterke og understøtte opplevelser, følelser og stemninger. I blant følger den bildene sømløst og parallelt, andre ganger tar over hovedrollen og skaper sterke inntrykk.

One Night at the Movies er en konsertserie hvor du får høre musikk fra populære filmer og TV-serier i levende live. I løpet disse konsertene kan du oppleve store musikalske høydepunkter fra blant annet Star Wars, Frozen, Game of Thrones med flere.

Hanne Handå er en travel dame som til daglig jobber på Ungdommens hus i Harstad. Hun har en stor forkjærlighet for spesielt Star Wars, og i disse konsertene får du møte henne som en entusiastisk konferansier!

Dirigent: Trond Husebø

Trond Husebø har de siste årene etablert seg som et nytt og spennende navn på musikkscenen i Norge, og har også gjort seg bemerket i Skandinavia som en lovende og energisk dirigent. Nylige høydepunkt inkluderer m.a. debut i Oslo Filharmoniske orkester med en konsert som ledet til umiddelbart reengasjement i sesongen 18/19. Sommeren -18 hadde Husebø også musikalsk ledelse på den første fullskala utendørsoppsetningen av Evita i Norge, en forestilling som høstet strålende kritikker. Han er også hyppig gjest i norske orkestre, og nylige reengasjement inkluderer orkestre som Stavanger Symfoniorkester og Kringkastingsorkesteret, samt debut med Nord-Norsk Kammerorkester.  


Publisert 23. januar 2019 13:31. av Rohan Sandemo Fernando / Forsvarets musikk. Sist oppdatert 24. januar 2019 09:56.