FSMK 2017 Karusell NyttårFSMK 2017 Karusell Nyttårhttp://forsvaret.no/media/PubImages/FSMK 2017 Karusell Nyttår.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=11432

Kalenderhendelse
Starttidspunkt12. januar 2018 19:00
Sluttidspunkt19. januar 2018 21:00
StedØstlandet
Type hendelseKonsert

Stabsmusikkens nyttårskonserter 2018

Forsvarets stabsmusikkorps og Sigvart Dagsland feirer overgangen til 2018 med konsertturné på Østlandet. Vi besøker Oslo, Rena, Kongsvinger, Hamar og Sarpsborg.

Avlyste konserter
På grunn av forhold utenfor vår kontroll ser vi oss desverre nødt til å avlyse Nyttårskonsertene våre på Kongsvinger, Hamar og i Sarpsborg.

For refundering av billetter, se informasjon på de aktuelle konsertstedene.
Vi beklager dette på det sterkeste.

En musikalsk feiring av et nytt år

Stabsmusikken inviterer nok en gang til en musikalsk feiring av det nye året. Denne gangen er det en av landets største vokalfavoritter som gjester oss på scenen, nemlig Sigvart Dagsland.

Gjennom sin totale tilstedeværelse  og med sin fantastiske stemme tar Sigvart Dagsland tar publikum med på en reise; fra det sårbare menneskelige til de kraftfulle stemninger og vokalprestasjoner. Nyttårskonserten spilles på flere ulike kulturhus i tillegg til Ridehuset på Akershus festning.

Solist: Sigvart Dagsland

Sigvart Dagsland er en norsk sanger, pianist, komponist, tekstforfatter og arrangør. Han er en folkekjær artist, med en rekke melodiøse hits innen sjangrene singer/songwriter og pop. Han har utgitt 20 soloalbum, og har solgt over 500 000 plater.

Dagsland er blitt nominert til Spellmannspris tre ganger i pop-klassen og vant Spellemannprisen 1990 for albumet Alt eg såg. I 1994 fikk han NOPA-prisen Årets verk for «Stup» og i 2009 fikk han Prøysenprisen. Han har også blitt nominert til Hitawards.

I starten av karrieren var det særlig Erik Hillestad som skrev tekstene, med bidrag også fra Gunnar Roalkvam. Siden tusenårsskiftet har han skrevet tekstene selv sammen med Mike McGurk. Han turnerer jevnlig over hele landet, ofte med stort band og tidvis i intimformat.
Publisert 1. november 2017 16:02. av Forsvarets musikk. Sist oppdatert 17. januar 2018 14:18.