tjeneste_1646_tilbudrabattertjeneste_1646_tilbudrabatterhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=19533/media/PubImages/SpeedMonster Tusenfryd.jpg

Tilbud og rabatter

Det eksisterer ingen sentralisering av tilbud og rabatter i Forsvaret, de er lokalt fremforhandlet. Her er noen rabatter som gjelder alle ansatte.

Kantine

Forsvaret har avtale med Eurest for drift av lunsjkantiner og velferdskantiner. Gjennom appen «Compis» kan du få lojalitetsavtaler og rabatter. I appen kan du bestille og betale for produkter. Appen gjelder for velferdskantiner «#Digg» og i lunsjkantiner «Kvil» rundt om i landet samt kafeen på Akershus festning.

Last ned app:
Last ned fra Google Play Last ned fra App Store

DYREPARKEN I KRISTIANSAND

Det er 20 % rabatt på lukepriser i Dyreparken og badelandet utenfor hovedsesong (23. juni til 5. august). Rabatt får du ved å vise Forsvarets ID-kort. Tilbudet gjelder for ansatte og familie.

TUSENFRYD

2019-sesongen for forsvarsrabatt i Tusenfryd er over. En eventuell ny rabattkode for 2020-sesongen publiseres her når det er klart.

BØ SOMMARLAND

2019-sesongen på Bø sommarland er over. En eventuell ny rabattkode for 2020-sesongen publiseres her når det er klart.

VILKÅR TUSENFRYD OG BØ SOMMARLAND

Forsvarets ansatte med familier og soldater kan bruke tilbudet. Har du kjøpt billettene på nettsiden må du vise frem Forsvarets ID-kort sammen med billetten ved ankomst. Du kan også kjøpe billettene i luken. Vis frem Forsvarets ID-kort eller veterankort.

Du kan kjøpe maksimalt 10 billetter per dag per kort. Dette gjelder både Tusenfryd og Bø Sommarland. Det er ikke tillatt å videreselge Humørbilletter. Vi gjør oppmerksom på at Humørbilletten ikke kan benyttes av korps, skoleklasser, SFO eller ferie- og fritidsklubber. Det er ikke returrett på Humørbilletter.

Publisert 10. mai 2019 13:07.. Sist oppdatert 6. november 2019 10:36.