tjeneste_1646_tilbudrabattertjeneste_1646_tilbudrabatterhttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=19533/media/PubImages/SpeedMonster Tusenfryd.jpg

× KORONAVIRUS-SITUASJONEN
På grunn av koronavirus-situasjonen er ting annerledes i år for Tusenfryd- og Bø sommarland-avtalene. Billetter må forhåndskjøpes på dato på internett, det er ikke salg i luke. Det er begrensning på antall billetter per dag pga. smittevern så enkeltdager kan være utsolgt. Parkene henviser til egne nettsider for info om «Trygg park»-konseptet for smittevern.

Tilbud og rabatter

Det eksisterer ingen sentralisering av tilbud og rabatter i Forsvaret, de er lokalt fremforhandlet. Her er noen rabatter som gjelder alle ansatte.

TUSENFRYD

Parken åpner lørdag 13. juni og ut sesongen. Se nettside. Kjøp billetter på Tusenfryds nettside med koden forsvarNOR2020 (du må kunne fremvise gyldig FD-ID-kort).

Priser til Forsvaret, ansatte, vernepliktige og veteraner:

  • Juni 310,– kr
  • Juli og august 330,– kr
  • September og oktober 260,– kr

Prisene er per billett og uavhengig av høyde (over eller under 120 cm).

BØ SOMMARLAND

Parken åpner lørdag 4. juli og ut sesongen. Se nettside. Kjøp billetter på parkens nettside til og med dagen før besøket.

Priser:

  • Juli 275,– kr (bruk rabattkode Forsvaret20)
  • August 199,– kr (bruk rabattkode Forsvaret20aug)

VILKÅR TUSENFRYD OG BØ SOMMARLAND

Forsvarets ansatte med familier, soldater og veteraner kan bruke tilbudet. Har du kjøpt billettene på nettsiden må du vise frem Forsvarets ID-kort / veterankort sammen med billetten ved ankomst. Familie til ansatte kan få rabatt ved å ha med kopi av FD-ID-kort ved inngang i park.

I år er det ikke mulig med bespisning og bordreservasjon på vertshuset mot fakturering. Ved grupper må de ha med mat eller selv betale i parken.

Du kan kjøpe maksimalt 10 billetter per dag per kort. Dette gjelder både Tusenfryd og Bø Sommarland. Det er ikke tillatt å videreselge billetter. Vi gjør oppmerksom på at billetten ikke kan benyttes av korps, skoleklasser, SFO eller ferie- og fritidsklubber. Det er ikke returrett.

DYREPARKEN I KRISTIANSAND

Det er 20 % rabatt på lukepriser i Dyreparken og badelandet utenfor hovedsesong (23. juni til 5. august). Rabatt får du ved å vise Forsvarets ID-kort. Tilbudet gjelder for ansatte og familie.

Kantine

Forsvaret har avtale med Eurest for drift av lunsjkantiner og velferdskantiner. Gjennom appen «Compis» kan du få lojalitetsavtaler og rabatter. I appen kan du bestille og betale for produkter. Appen gjelder for velferdskantiner «#Digg» og i lunsjkantiner «Kvil» rundt om i landet samt kafeen på Akershus festning.

Last ned app:
Last ned fra Google PlayLast ned fra App Store

Publisert 10. mai 2019 13:07.. Sist oppdatert 11. juni 2020 09:53.