tjeneste_1547_mathelgtjeneste_1547_mathelghttp://forsvaret.no/Lists/RelatedMedia/DispForm.aspx?ID=2108Mat og råvarer står i sentrum denne helgen på veteransenteret./media/PubImages/tkR8300.jpg

Kalenderhendelse
Starttidspunkt8. november 2018
Sluttidspunkt11. november 2018
StedBæreia (ved Kongsvinger)
Type hendelseVeteran

En reise i lokal mattradisjon

Denne helgen får du ikke bare smake mye god mat, vår kokk lærer deg også om råvarer og hvordan lage god og kortreist mat fra bunnen.

En reise i lokal mattradisjon vil gi deg ny kunnskap og nye opplevelser i matveien. Gjennom helgen vil vårt eget kjøkken ta deg med på både matinnkjøp og tilbereding. Du lærer nye triks, og ikke minst – å lage god og kortreist mat fra bunnen.

Denne helgen passer perfekt for yngre veteraner og ikke minst par. Det er kun 25 plasser, så vær rask med å melde deg på.

NÅR OG HVOR?

Arrangementet er fra 8. november til 11. november, og arrangeres på Forsvarets veteransenter ved Bæreia utenfor Kongsvinger​​. Se veibeskrivelse til veteransenteret.

HVA KOSTER DET?

Arrangementet er gratis, og åpent for alle Forsvarets veteraner fra internasjonale operasjoner. Utgifter til reise kan i enkelte tilfeller dekkes av Forsvaret etter søknad.​​

Søknadsfristen er passert…


Publisert 6. september 2017 09:54.. Sist oppdatert 8. oktober 2018 14:03.