MC-treff på Forsvarets veteransenterMC-treff på Forsvarets veteransenterhttp://forsvaret.no/media/PubImages/fvs-mc2014.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=410MC-treffet på Forsvarets veteransenter samler MC-interesserte veteraner fra hele landet.

Kalenderhendelse
Starttidspunkt8. august 2019
Sluttidspunkt11. august 2019
StedBæreia (ved Kongsvinger)
Type hendelseVeteran

MC-treff for Forsvarets veteraner

I august inviteres MC-interesserte veteraner til treff på Forsvarets veteransenter.
​​​​Alle veteraner som kjører motorsykkel er hjertelig velkommen til å delta på det årlige MC-treffet på Forsvarets veteransenter. ​MC-treffet består blant annet av:
  • Langtur
  • Kåring av fineste MC.
  • Grilling.

Når og hvor?

MC-treffet arrangeres årlig. I 2019 er treffet fra 8. til 11. august. Treffet gjennomføres med utgangspunkt i Forsvarets veteransenter på Bæreia utenfor Kongsvinger. Se veibeskrivelse her.

Forlegning

MC-treffet er veldig populært, og har langt flere deltagere enn det er forlegningskapasitet til på veteransenteret. 

Dersom du ønsker rom må det begrunnes i søknaden din. Vær forberedt på å dele rom, og skriv gjerne i søknaden om det er noen spesielle du vil dele rom med. Vi oppfordrer deltagerne til å finne mulige personer å dele rom med, og skrive det i søknaden. Vi har flest 2–3-mannsrom, men også noen 4-mannsrom.

Vi etablerer også både sovesal med feltsenger innendørs og teltplass utendørs. Ta med telt om du vil og kan bruke det.

Hva koster det?

MC-treffet er gratis, og åpent for alle veteraner fra internasjonale operasjoner.

Selv om deltagelse på treffet er gratis er vi avhengig av at du melder fra om du likevel ikke kan komme. Ring oss på 62 82 01 00 eller send en epost til veteransenteret@mil.no dersom du har meldt deg på treffet, men blir forhindret fra å delta.


Søknadsfristen er passert…Publisert 27. november 2014 10:24.. Sist oppdatert 17. juni 2019 13:04.