fvs-golffvs-golfhttp://forsvaret.no/media/PubImages/fvs-golf.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=4546Forsvarets veteransenter har avtale med den lokale golfklubben, så gjestene på senteret kan få prøve seg på banen.

Kalenderhendelse
Starttidspunkt2. august 2019
Sluttidspunkt4. august 2019
StedBæreia (ved Kongsvinger)
Type hendelseVeteran

Veteranmesterskap i golf

Forsvarets veteransenterer inviterer til åpent mesterskap i golf for veteraner.
Velkommen til veteranmesterskapet i golf på Kongsvingers golfklubb.

NÅR OG HVOR?

Mesterskapet arrangeres 2. til 4.​ august 2019 på Kongsvingers golfklubb​​. Deltagerne bor i perioden på Forsvarets veteransenter. Se veibeskrivelse til veteransenteret.

Turneringsdagene er fredag 2. august og lørdag 3. august. 

Det er mulighet for innspill på banen torsdag 1. august, for den som ønsker det. Innspill betales utenom, men deltagere får 200,– i rabatt på green fee.

HVA KOSTER DET?

Egenandel for deltakelsen på veteranmesterskapet er 1000,– og dekker turnering, green fee, baguette og mineralvann begge dager. De som ønsker innspill på banen 1. august, betaler for det utenom. Opphold på Forsvarets veteransenter er gratis.

Det er også i år mulig å delta på «Luftslaget» torsdag 1. august. Luftslaget er en golfturnering for ansatte og pensjonister i Luftforsvaret. Denne er også åpen for veteraner som deltar i Veteranmesterskapet i golf.

For de som ønsker å delta både på Luftslaget og Veteranmesterskapet i golf er total egenandel 1200,–

Nytt av året er at alle deltagere i tillegg må melde seg på turneringen/turneringene i golfbox når dette blir lagt ut av Kongsvingers golfklubb medio mai. Vi vil sende ut en påminnelse om dette når turneringen er åpen i golfbox.


Søknadsfristen er passert…

Svar på søknaden sendes ut i løpet av påfølgende uke etter søknadsfristen.

Publisert 1. desember 2015 08:56.. Sist oppdatert 17. juni 2019 13:04.