Vinterferie på Forsvarets veteransenter.Vinterferie på Forsvarets veteransenter.http://forsvaret.no/media/PubImages/ml2015-5284.jpghttp://forsvaret.no/media/PubImages/Forms/DispForm.aspx?ID=4541

Kalenderhendelse
Starttidspunkt18. februar 2019
Sluttidspunkt10. mars 2019
StedBæreia (ved Kongsvinger)
Type hendelseVeteran

Vinteropphold

Veteranfamilier kan legge hele eller deler av vinterferien sin til Forsvarets veteransenter.

​​​​​​​​​​I uke 8, 9 og 10 prioriterer vi veteranfamilier som ønsker å benytte hele eller deler av vinterferien på veteransenteret. Du kan søke om opphold i en av ukene, enten hele uka fra mandag til søndag eller færre dager.

I disse ukene blir det spesielt tilrettelagt for familievennlige aktiviteter på og ved senteret. Vi kan for eksempel by på hesteridning, uteaktiviteter, skigåing, aking, pilking, bowling og svømming.

En av dagene i hver uke setter vi opp gratis fellestransport til Valfjället alpintsenter. Deltagerne som blir med på turen betaler selv for heiskort. Eget utstyr kan medbringes, eller det kan leies for egen regning.

NÅR OG HVOR?

Vinterferieopphold på veteransenteret er i skolenes vinterferieuker. Se veibeskrivelse til veteransenteret.

HVA KOSTER DET?

Arrangementet er gratis, og åpent for alle Forsvarets veteraner fra internasjonale operasjoner med familie. Utgifter til reise kan i enkelte tilfeller dekkes av Forsvaret etter søknad.​​

Søknadsfrist: 6. januar

Gå til søknadsskjema

Svar på søknaden sendes ut i løpet av påfølgende uke etter søknadsfristen.

Publisert 30. november 2015 14:52.. Sist oppdatert 16. november 2018 13:32.